Friday, January 12, 2007

salam..huhuhu. actually dah bnyk kali try nak msk sini tp asyik jam je..bkn pe, dgr citernye ni antara effect gempa bumi kat taiwan aritu. may b dlm 20 jan 2007 br setel..n..aku telah bz this sem..bnyk keje yg nak kena wat. antaranye, aku kena jd SU exco..ni mario punye psl la..dah la aku bnyk keje lain..tp takpe, 4 my future..aku korban la masa bersuka ria..hehe. hidup sekali je. peluang yg dtg pun skali je. dengarnye mlm ni ada miting lg ngan exco..agenda, aku sendiri pun tak tau..then, esok nak p pameran sains islam mendahului zaman..actually, nak p sendiri je..tp dah KU sediakan perkhidmatan free..aku tumpang aje le..bye!

No comments: