Monday, January 15, 2007

salam...hari ni aku still penat lagi..just imagine, smlm dah dekat pkul 11 mlm br smpai umah. mula2 tu, mario bg tau aku tak pyh p skuad bantuan banjir. tp dah last minit dia mintak kau p plak..psl org tak cukup..shafiq n da geng tak jd trn..bnyk keje nak kasi siap. kitorg ke yong peng smlm..teruk gak dgr citernye..tu la dugaan! yg bestnye, hampir 95% mangsa banjir adalah org jawa..so, time aku dok kat biro kebajikan tu..aku melawat la sumer mangsa banjir n sembang2 ngan derang..tp tak brapa paham..psl ngomong jowo..sory ek makcik2 sumer..past zuhur, aku p biro data plak..check pendaftaran mangsa banjir. serius, mmg ramai gilerrr..naik penat menaip nk key in dlm data pc..dpt gak jd urusetia yg dok kat stage tu..hehe. okeh lah. ptg ni nak p tgk sovineer 4 gath punye hal jap..then mlm ni ada meeting exco lagi..penat! report meeting n postmotem pun tak wat lagi ni..huhu. tepaksa kurung diri this week. c ya!!!

No comments: