Friday, February 16, 2007

11 FEB 2007

arini is 1st day aku cuti from school. fuhh..lama gile aku tak balik umah. since 19 DEC 2006, time join karniawan,
ni kali pertama aku balik umah. nak balik time ujung mggu yg lain tak sempat..ada keje yg nak kena wat. tp tak pe
mende tu sume ada nilainye..tak sume org yg dok kat U ada pengalaman camtu..ptg td dpt msg dr pyan. dia inform gath
tak bleh wat dlm masa terdekat ni..bnyk keje yg lg besa nk kena setel. tu la lain kali think b4 talk..jgn yoyo'o je
boleh..any time on..then aku pun dgn rasminye letak jwtn. bkn psl memberontak ke pe..tp serius ckp, aku pn bz gle pasni.
takde masa nk tlg mende yg tak menolong aku..yg susah loli n kak nieta la pasni. nk contact dak2 yg dah kompom nk join tu..
wat pengumuman kt forum lagi. bkn senang..otherwise pyan sendri yg wat tak pe..hem..sian kat kitorg yg wat keje sukarela ni.
kredit abih, masa abih, tenaga abih..pe balasan? cancel last minute. tlg mangsa banjir pun ada elaun tau..kitorg ni student
lg..kalu saujana nk kate derang pn bnyk keje gak, mmg layak le..korang ada gaji..kitorg ni? sendri mau ingat la..ni bkn nak
buruk2kan saujana..tp please la..dont do again ya..silap ari bln trus bisu aku ngan saujana after this..

12 FEB 2007

pertemuan yg ku idam
masih belum bersua
perpisahan yg ku takutkan
hadir sudah tiada ku pinta
harapan pudar mati 'tuk mencari lagi
bagai lilin yg menerangi
lalu padam jua

apalah yg mampu ku beri
agar rasa ingin berkasih hadir dalam diri
tak mampu ku mendusta hati ini lagi

cinta yg tersulam tulus
ku rasakan pupus
hingga ada terluka
pada setiap bicara ku
kasih yg mengukir mesra
hilang dalam tawa
namun ingin ku semula
merasai nikmatnya

mampukah rayuan ku ini membuatkan ia kembali
setiap kemanisan cinta yg tulus dan suci
hadirkanlah sekali lagi cuma agar bernyawa cinta semula
maafkan aku andai keterlaluan pinta ku ini

song n words by faizal tahir
music arrangement by eddie slam
vocal tracking at home suite studio by faizal tahir
vocal arrangement by faizal tahir n firdaus
produced by faizal tahir

No comments: