Friday, February 02, 2007

hari ini dlm sejarah...huhu. dlm dok bz nak test ni, tiba2 aku terpikir pe yg dah terjadi antara aku ngan pyan. actually, aku tak sengaja nak perli dia 2-3 ari lps..serius, aku sendiri pun takde nak berkira2 ngan saujana. tp aku terasa cam dipijak2 plak. dah la dari awal aku yg bnyk contact sana-sini uruskan gathering kali ni..tiba2 nak mintak tangguh lagi..pyan nak sumer bleh turun..tak mau ada yg exam la..itu la..ini la..kalu tggu kak nieta free dlm bln 4-6. tp aku ada kat penang time tu..takkan nak turun KL semata2 nak p gath??? kalu bln 7, aku plak tak bleh trn coz dah bz ngan pesta konvo. after that, aku bz ngan program exco keusahawanan n korporat. pyan ckp, buat ujung taun je lah..aku mls nak ckp yg aku dh stat industrial training tgh bln 12 till april 2008 psl time tu air mata dah betakung..huhu. aku nak nangis bkn sbb sedih, tp geram sgt ngan pyan tu. aku phm kalu dia tak nak kitorg terkejar2 nak wat gath tu, tp nie masa yg aku ada. sem bek last sentence dia kata kalu adee, loli n nieta bleh trn kita on! kalu dia nak gak tangguh, aku nak kata, adee letak jwtn lah senang..u can do da gath anytime n anywhere without me.. semalam ada inform pd mmbr terdekat psl da gath, n derang nak join..yahooo! bleh jmpe mmbr2 lama aku..

No comments: