Tuesday, February 27, 2007


salam..huhu. dah lama aku tak masuk sini. actually, aku bz gle this week. mmg tahap tak ingat la kirenye. then, mcm2 mende best jd dlm mggu ni. aku ngat nak upload dlm nie..tp nnti2 la. bile dah tak bz..hem..cik sya makan laksa 1.80..pada hal org lain beli 1.50 je..huhu. cik sya tertipu..uhuks! abih sumer org dlm opis mpp nie dok gelak kat dia. then, jap lagi ada meeting postmoterm psl pesta buku utk arini. so, aku sndri pn dah tak tau nak tulis pe. lain kali je ek..k lah! bye.

p/s: diri ni dah bz tahap karma. next week ada test n many assignment to submit. hope sumer bejalan lancar.

No comments: