Thursday, March 15, 2007

assalamualaikum..minggu yang indah! juz imagine, this aku dah tak bnyk assignment n test..hehe. mmg aku agak rehat this week. so, tiket balik penang pun dah beli..n i'll be home this week..yahoo! saje nak jauh sket dari opis mpp tu..relax sket. pasni nak pulun 4 final plak. then, mlm td dah bincang ngan kasyah psl show untuk pesta konvo nnti. alhamdulillah, plan aku tu tak de masalah..then, td bincang ngan hiensein psl ass. titas tu n da result is..pas math lab kang bg pendrive kat dia. dia abihkan yang lain, n uncle lim will print it...bagusnyeeee...setel keje aku. tiba2 teringat psl smlm. aku dengan tak sengaja nyanyi lagu permata by mirwana. ala..yg citer khas wat ibu tu..pastu kak uya suh tulis liriknye dlm buku dia. after dia baca lirik tu dia nangis..sob..sob..syian dia..aku tau kalu dia miss sgt kat mak dia. hihi..aku pun rindu gak kat mak aku..tettt...mom luv u so muchhh!! klah. nak msk class dah nie..got to go! bye..

No comments: