Friday, March 02, 2007

hai..aku dah x tau nak wat ape ni. dah naik beku dok dlm cc ni. huhu...sebenarnye aku tgh online nak cari bahan utk projek aku. namenye HYDROGEN HYBRID ENGINE. ssh seh. dah macam wat projek sarjana muda (PSM) pun ada. nak tak nak, kena gak wat. yg tak berapa sedap, kau je yg kena lanyak! org lain wat bodo je..seb bek aku ada sumber inspirasi yang banyak bg semangat kat aku cam hani, saujana..and the others! thank guys! aku niat nak balik penang dlm bulan ni. tapi cam tak dpt je..tgk le camne. this week gonna settle assignment. next week ada seminar BTN, aku jd AJK pelaksana. then, ada pameran 50 thn kemerdekaan plak kat UTeM nie. aku jd biro protokol. then, week yg terakhir dlm bln 3 ni aku nak p konsert kt mmu. penin2..

No comments: