Tuesday, March 06, 2007

salam..hari yg menyakitkan hati..huhu. bleh tak camtu?? aku pun tak tau pe nak jd ngan aku skrang ni. may be sbb tak cukup rehat kot. aku pun slalu pucat skrang. mlm td lg le..rasa nak pitam dah bila dok dlm bengkel. seb bek tak jatuh! now, ada org yg nak main ati plak ngan aku n catt..nak wat sentap2 ngan kitorg plak. please la..kau tak de masa nak lyn problem yg senang camni. bnyk mende lain yg nak kena carry out after this. then smlm gak aku kompomkan yg saujana d jemput untuk show mlm simfoni islam time pesta konvo nanti. so, meeting nnti nak go tru ngan agenda program n work out for that. mls nak tggu. lambt! aku target b4 mei dah bleh siap. bkn pe, aku ada hal lain time cuti naik taun nnti..to njoy my time wif da family..ok lah. nie dok dlm class technical communication ni..online jap. bye.

No comments: