Monday, April 23, 2007

23 april 2007
salam! jap lg aku ada paper pembangunan sosio dan ekonomi malaysia. skrang ni aku dah tak larat nak hafal la sume mende yg ada dlm buku tu..gile bnyak dasar yg ada kat dlm tu..huhu. then, mlm ni aku merdeka japp! ehehe..next paper on sunday..=( paper solid mechanic II plak tu..bleh lingkup la pointer aku sem ni. pape pun, hidup perlu d truskan..uhuks! eh..mlm td tdo mimpi mak n ayah..huhu. rindu sgt la aku kat derang. nak call tak sempat aje..tgk la nnti..klah..ciao!!!

21 april 2007
oh tuhan
seandainya telah kau catatkan
dia milikku tercipta untuk diriku
satukanlah hatinya dengan hatiku
titipkanlah kebahagiaan
ya allah
ku mohon apa yg telah kau takdirkan
ku harap dia adalah yg terbaik buatku
kerana engkau tahu segala isi hatiku
pelihara daku dari kemurkaanmu
ya tuhanku
yg maha pemurah
beri kekuatan juga harapan
membina diri yg lesu tak bermaya
semaikan setulus kasih di jiwa
kupasrah kepada mu
kurniakanlah aku pasangan yg beriman
bisa menemani aku
supaya ku dan dia
dapat melayar bahtera
ke muara cinta yg engkau redhai
ya tuhanku
yg maha pengasih
engkau sahaja pemeliharaku
dengarkan rintihan hambamu ini
jangan engkau biarkan ku sendiri
agar ku bisa bahagia
walau tanpa bersamanya
gantikanlah yg hilang
tumbuhkan yg telah patah
ku inginkan bahagia di dunia dan akhirat
pada mu tuhan ku mohon segala

No comments: