Thursday, April 19, 2007

salam..setelah sekian lama aku tak menulis d sini..actually, i juz move out from my bz life..huhu. today is my second day of final exam..td paper technical communication II n..guess what?? it totally an easy question gak le..but still dun have enough time to answer it..huwaaa. dah sah2 ilang 15 mark..tu blm campur yg lain..huhu. seb bek carry mark 61.++ over 70..insyallah, b dlm tgn..(b jerk??? how come!!!) aritu time jwb titas pun camtu gak..tp tak le seteruk ini..n tahniah wat all da lecturer yg ajar n wat soklan final 4 titas II kerana tidak wat kianat kat kitorg dak2 mechy ni..slalu jbtn tu mesti wat soklan ssh kalu dak mechy yg amik paper tu..huhu. then, i'm not fully recover from my demam n sakit gusi. gusi ku bengkak lagi lantaran gigi geraham bongsu yg nak tumbuh..nak makan pun ssh..then ptg ni dah stat study group for mechanic of machine plak..papernye pd sabtu ni..uhuks! wish me luck ya!!=B

No comments: