Thursday, May 31, 2007

aloopsss! actually, aku je pulang ke pangkuan pejabat n kerja yg setia menunggu kepulangan aku ke utem ni..huhu. then, kitorg br je dpt tau dato' mintak reduce bajet utk artis 4 pesta konvo kali ni..naik penin dah aku..seb bek ada kwn yg nak tlg..aku td dah kuar ayat, dah naik segan nak mintak tlg ni..seb bek dia jwb, takpe la..bleh je tlg. huhu..thank! sesangat kat dia..mr suffian amrin =B
p/s: ni ada sket buah tgn wat peminat saujana like me! tp mende ni blm final touchup lg..

No comments: