Monday, June 04, 2007

4 jun 2007
hari ni aku dok lepak opis je. tp bape ade keje sgt. smlm je yg bz gle..smpe pukul 1.30pg stay opis..huhu. then, mlm ni dak2 ni dah betolak ke gua musang, kelantan. aku tak ikut..aku nak focus pd keje aku kt sini. after lunch td, aku p lepak opis en shamsul(penasihat akademik aku). so, aku dah tgk result 4 last sem. hem..camne nak komen ek? ok la..bnyak A, tp ada C..huhu. next sem aku wajib score! eh, thank nisa bg support..next sem, score same2 ek..hehehe

3 jun 2007
hidup ni penuh ngan dugaan. i dont know why..terlalu ramai org kite tak bleh percaya. for me somtime friends is nothing..ramai kwn tak menjanjikan ramai 'sahabat'. ramai kwn2 aku yg time senang, sume ok..sume bleh. bila kte ssh, sume wat dek je..siap bleh kte org lain pun ada masalah gak..huhu. teringat plak cam lagu saujana tu..'aku kan cuba tempuh hidup sendiri, kerana kitakan akhirnya sendiri'...i'm always remember what mom said..biar la org wat kat kte, jgn kte wat kat org camtu..biar derang tak tlg kte, tp kalu dia perlukan pertolongan, juz go ek..thank mom 4 that advice.

2 jun 2007
masa annur... hari ni aku tak de wat pe pun. juz bazirkan masa ngan tgk tb ngan rancangan yg tak best such as hindustan. then, aku update sume mende yg ada dlm tarmdrive aku..huh! buhsannya hidup! pastu online jap, tgk video 'jalan sehala' kat U-tiub time prkampungan islam hadari kt tengganu aritu. ptg: aku tgk 'mutiara hati 2' plak..dok lepak ngan zue. then, aku tiba2 terfikir what i've done to my life rite now. ntah la..aku tiba2 cam ilang arah n semangat utk jd pe yg aku cita2kan dlu. mungkin aku terlalu masyuk ngan keje aku kot smpe mende2 yg aku slalu wat dlu, aku dah x wat dah skrang ni. n some time aku jd cam takut nk mengahadapi hari esok. it sound like...huhu. dgn diri ini yg kian giat menunjukkan tanda2 anemia..huwaaa! ya allah, give strength to go true my life.

No comments: