Monday, June 11, 2007

hari2 seorg pesakit..huhu

alopss!!! arini aku msk opis cam besa. meeting pesta konvo ngan dato' stat pkul 8.30 n juz abis dlm pkul 1 ptg..alhamdulillah, sumenye dah ok..n artis pun dah setel n setuju. cuma, name konsert nak kena tuka supaya tak nampak ada beza agama..then bz la kitorg kat opis ni. aku sndiri juz bleh lunch pkul 3.40 ptg..time tu pale dah penin, nak pitam rasanye..tangan pun dah gigil2. n skrang ni jantung plak dh tak normal..tu la..lain kali dah tau sakit, makan ikut time..huhu.. ptg ni nak p ziarah ustaz hep yg br je pulang ke rumah dr hospital..bye!

No comments: