Saturday, June 30, 2007

kenapa saya suka rumah saya??

kenapa saya suka rumah saya? sbb dia best..heheh. aku ske sgt iklan tu. tak tau la nape..tp dia best! alkisahnye dlm mggu ni..aku blk ke pangkuan kerja dlm mggu ni gak. dlm bz2 ni aku sempat lagi online kt saujana.net.my, tp ntah nape..aku rasa tak bape best dok kt saujana.net. satunye sbb aku tak bape kenal derang so ssh nak macth. pastu aku cam tekilan la gak bila masing2 nak wat pale sndri. aku rasa aku nak berundur je dr saujana team..bkn pe masing2 dah bleh wat keje, tak yah la aku, kak nita n loli nak penin lg pk psl tak bleh trn gath ke pe..i-saujana kan ada..nway, hopefully saujana.net dpt kekal n more grand!!

No comments: