Tuesday, July 31, 2007

hampir ke garisan penamat!!!

salam ceria sume..akceli aku tak bape sehat ni..dah 2 hari dmm, tp tak pe..idup harus d teruskan! hehehe..mlm td aku ada meeting..citer psl flow majlis utk pesta konvo. da result is..aku akan jd pengarah program pd mlm tu. so, sumer flow majlis aku yg pantau..huhu. berat gak ni..mananye nak jaga saujana lg..rabbani lg..huhu. tp aku tlg tgk je la..hahaha. mlm ni pttnye aku attend meeting ngan pengarah pesta konvo plak..tp aku ada clas, jd aku wakilkan ngan shida..tlg eh..huhu. dah ujong2 ni br rs penat keje utk pesta konvo ni..bkn pe, segala yg kite wat dlu makin menampakkan hasil..hehe. pahni leh reward diri sendiri..huhu. pape pun, aku still ada sket bedebar 4 show mlm jumaat ni..4 those yg baca mende ni, doakan aku ek..wassalam!

No comments: