Friday, July 13, 2007

its to bz..

salam. dr stat clas this sem, ni br 1st time aku dpt online. bkn pe, dah lama nak msk, tp mcm2 mende jd..tensen gak aku. sem ni agak pack memandangkan aku ada 5 sbjk 3 kredit hour..mmg mampos. tp aku tau, aku kena kuat. PBL..problem base learning pun stat this sem. mmg nak kena trn kilang utk siapkan satu projek. and till now, dah 4 projek yg da kompom. juz imagine..i hope, i can finish it! then, next monday aku nak setelkan hal tempt LI (latihan industri) aku. insyaallah, aku wat kat penang je. aku still takut2 nak truskan keje aku sekarang ni. org lain tak nampak pe yg aku kena wat..and 1 thing they din't know..aku dah mental down cos by penyakit yg aku hidapi skrang ni. nmpk je sehat, tp aku terpaksa face ngan mende yg org lain tak nmpk..urat, jntung..n so on..sumtime cam hilang motivasi nak menghadapi hari esok. for those yg sakit2 cm dmm ke pe, bersyukurlah coz u juz dmm..bkn penyakit yg ssh nak baik.

No comments: