Friday, August 24, 2007

24 ogos 2007

da winner!!!

salam ceria dan hebat sekali!! =B..tahniah wat diri sendiri..hehe. actually, arini dah cukup 2 mggu aku pulang ke pangkuan kelas secara total. even aku terpaksa mengahadapi beberapa test dengan tak de persediaan, aku still lg bleh score dlm 50% gitu..si khai dah bising.."ko tu memanjangnye tak tau pape, tp jwb penuh je paper tu..markah pn tggi gak. weh, ko punye 'kosong' tak mcm kitorg pnye 'kosong' la.." huhu..ye ke??? sama je..mula2 dlu ada gak niat nak drop subjek, tp dah 2 mggu ni aku dok pulun dlm clas, ok je kot. tak la ssh sgt pon subjeknye..aku akan score gak sem ni!! i'll try my best..thank 2 my mom, dad, n all my brothers! for always pray for my luck. also, all my friends over da world..haha. ciaooo..

23 ogos 2007

halooooooo...perghhh..skrg ni aku bz gle. report sana sini kena wat..tak wat report, wat assignment. dah abih assignment, ganti ngan projek PBL plak..huwaaa..tak rehat lgsg seh!! seb bek weekend ni tak bnyk keje..bleh p jln2 pusing melaka. hem..aku terbekenan kat satu sport shoe ni..putih+ijau..chantik! nak bli la jap g..hehe. adios!!!

19 ogos 2007

hari thermo sedunia

suatu hari yg sgt indah..indah sbb aku br je ilang penat dr bermain ngan cat kt tgkt bwh td..hehe. dah wangi blk dh aku..ni tgh wat lab report thermo. aku ske sgt wat mende ni coz aku dah paham secara teori n dah nmpk prosesnye secara praktikal..siap dah pandai estimate laju mana yg bgs utk 1-1 kenderaan. and aku pun kena wat formal report nih!!! hehe..hem..aku dok penin nk modify graph ni..tu yg dok nuleh ni..kasi otak aku rehat jap. kang smbg blek.. ha sblm telupa..last week kecoh gak org2 kat sini bercerita psl keta br proton tu..pesona kan namenye..actually, aku dah tgk prototype keta tu bln 3 dlu kot..skali ngan keta viva tu. hehe..bgga gak aku bila dpt tgk b4 org laen tgk..tahniah wat proton n produa..

18 ogos 2007

welcome back to school..hehe =B

berikan ku sebaris kata
tuk ku susuri jln gelita
mentera keramat kata pujangga
azimat yg bermakna

di depan simpang bercabang tiga
tak tahu mana satu arahnya
kanan kiri manusia berdusta
mungkir pada yg Esa

mungkin ku bakan watak utama
dalam pentas lakonan dunia
bimbang jua ku turut sama
pastinya aku yg binasa

berikan aku pedoman
arah mana jln kehidupan
utk ku trus kan pengembaraan
tak rebah dan tersalah langkah

tunjukkan aku kwn
simpang mana arah kejayaan
timur utara jua selatan
atau arah mentari terbenam

bersama menyusuri jalan
para rasul nabi junjungan
menuju ke puncak
gemilang terbilang
iman di dada menyusun langkah...

No comments: