Wednesday, October 03, 2007

mecha power???

salam..sejak beberapa hr yg lalu, aku n nisa bz sepanjang hari melakukan kerja2 final editing utk projek yg paling menyampah + tak bape susah this sem..namenye control engineering..menyampah sebab lecturer cam hampeh. penyelaras tak kecoh, tutor yg bising lebih. sakit jdnye sume dak mechy taun 3 kat sini. then, smlm da abeh presentation. juz imagine, katenye 10 minit presentation tiba2 msk je dlm bilik presentation jd 30 minit. group aku pnye giliran 11.50 pg jd pkul 2.00ptg. argghhh!!! tension siot..menguji iman seh! but, thank for this situation:

en khairi: ada bape group lg tak present? 4 eh??

kitorg: haah..

en khairi: sy rs tak sempat dah ni..pkul 2 dak BMCS plak nak present. awak present esok ptg je la ek..(smbil muka senyum2; biasa la en khairi..lecturer plg sporting abad ini)

kitorg: esok ptg? en, kitorg ada test mlm sok..

en khairi: test? test pe?

kitorg: test machine design..sok kitorg ada 2 test + 1 presentation..(chua mencelah)..kitorg present arini gak r sir..dah penat tggu dr td..

en khairi: kalu cmtu, awak kena tggu dlm 45 minit lg, br bleh abis sume..

kitorg: tak pe la en. kitorg tggu..nnti kitorg inform lecturer yg class pkul 2 ni..kitorg msk class lewat sket.

en khairi: (muka cam besalah je..)ok la kalu cmtu..kite trus je r..

alhamdulillah, class pkul 2 tu siap batal lg. lecturer kate, u juz tmpu pd ur presentation..note for test mlm esok, i da pas pd kwn u..study k.

p/s: saat2 aku keboringan, aku wat watermark kat gmbo saujana ku..huhu. n..tepati masa is the most important.

No comments: