Sunday, November 04, 2007

4 nov 2007

my 1st paper

hari ni merupakan hari pertama aku di musim final exam..huhu. lmbt seh..cpt la abeh, nak pk LI plak pasni. td paper micro P, antara paper yg 3 crdt hour..so, maknanye pntg n kena score! secara hati kecik, average aje la...ada yg aku tau, ada gak yg aku hentam. then, ari gak berlangsungnye open house saujana + rabbani + brothers + fareast + NSH. maka berpusu2 la fan nasyid yg p program tu..kat bdr sri damansara. tp aku kat melaka je..tak p pun, tak sempat nk smpe sana. abeh je exam, aku blk umah siapkan teks ucapan lya (room mate ku..) utk program open house mlm ni..almaklum, pengarah program. elok pon aku tak leh p open house saujana..abes je wat teks, aku diserang sakit. mcm biasa, jantung bedegup kencang..tp ditambah plak ngan urat tangan kanan aku membengkak..punye la ngilu..mmg tak leh gerak langsung. sudahnye, tebaring aje la aku kat atas katil. hoho..dah lame sket aku dok msg2 nat, br okey..then, ada plak dtg citer yg tak enak utk ku dgr dan tahu. mcm nak runtuh rasanye langit ni..huhu. nat, i very understand what ur feel..moga tabah menghadapi segala. menangislah dibahuku...

No comments: