Monday, November 12, 2007

9 nov 2007

meet mis loli!

arini aku bgn awal pg..trus bkk buku, study. tak bape lame..aku n nisa trun p submit borang LI, then calling2 sony..tp tak berjwb! pastu p bli mkn..n ngap! hehe..lapo! pas aku siapkan tuto termo, aku berhijrah lak kt umah cik sya..juz wanna story2 bout life..dah lame tak update kat cik sya..hehe. tak de mood nak study actually..tu yg p bejalan2..then, dlm pkul 3 lbh, aku n catt kuar p MP..kali ni jmpe loli plak. wah..dah lame aku tak jmpe dia..ada kot 2 taun..huhuhu. nak lg aritu dia sakit, aku tak sempat nak p jenguk..bz lo..sory ya! alhamdulillah, dia sihat skrng tp still kena attend rawatn susulan..kitorg pusing2 mp then mkn! pastu solat, n jln2 kat dataran pahlawan plak..hoho. sakit kaki ku..hehe. kitorg lepak2 kat kolam ikan kat dlm plaza tu..huh, tenang jap. then, aku n loli jln2 kat tgkt atas bgnn tu..juz tgk2 pe yg ada kat atas sana..abes penat, kitorg patah blk ke mp utk anto loli blk hotel n kitorg blk umah. loli ada cari purse, tp takde yg bekenan..may b salah tempat kot..hehe. pas anto loli blk hotel, kitorg pun blk umah..thank loli..4 da cute spongebob! i'll remember it...=B


8 nov 2007

cuti2 mesia...

arini aku mulakan journey to kl pkul 8 pg..bas dr mlk. smpe kl dlm 10.30 pg, then tggu nat n kak qider..huhu. dah sumer ade, kitorg gi break1st @ mcD. then truskan perjlnn ke klcc..smpe kat sana kitorg pusing2 pastu cr jannah kt kino..seb bek jmpe dia..hehe. dpt la aku bg poster saujana yg dah sekian lama aku simpan..maka kitorg berempat pun wat kecoh smbl berjln2 kt dlm klcc tu..mmg happening gle..ketawa, ketawa n ketawa..hahaha. dah penat bejln, kitorg lepak minum kat fudkot smbl trus merapu..huhu. dah penat2 tu, kitorg p solat kt surau klcc..siap silap2 jln daa..seb bek jmpe..hehe. pas solat, kitorg pun bersurai. jannah, going 4 own step wif 'kawan'(jgn marah eh jannah..=B), kak qider, nat n i naek train..kak qider trn kt masjid jamek, aku n nat trn pasar seni..trus je p stesen bas..penat jln daa..dlm pkul 4.50 gitu, aku pon naek bas blk melaka. then, nat pun blk umah..hem..seronok sgt arini. tatau nak ckp cmne..it was the best gathering i ever attend in my life. hope ukhwah kite berkekalan smpe bl2..thank guys..thank nat..thank kak qider..thank jannah..smpe ketemu lg dong!

No comments: