Wednesday, February 27, 2008

PRU ke-12

lbh kuang dlm 10 hari lg, malaysia akan melaksanakan pilihan raya umum ke 12. n..mcm2 senarion bleh dilihat. parti tu kate parti ni, parti ni kate parti tu..cukup memeningkan kepala. 4 girl like me, aku mmg tak mengundi taun ni..tau je la, tak sempat nk mendaftar pun..cume yg tak bape ske, kempen mcm berat sebelah. secara jujur, parti yg memerintah bleh je kempen melalui saluran tv..semua saluran ada. tp pembangkang, tak msk tv pun..adil ke tu? pastu..kutuk2 org sane sini. cmni ke sikap org dewasa yg bergelar pemimpin? kalo org yg btul2 p sekolah, da lame bleh pk..hmm..hope aku tak jd cmtu. kite pembimbing generasi akan dtg. jgn smpe generasi yg akan dtg, salahkan kite sbb x tunjuk contoh yg baek..huhu.

p/s: ske tgk pemandangan kt tmpt aku ni. bendera barisan + gerakan + dap + pkr + pas diletakkan berselang seli..kan harmoni gitu. color of PRU 12! =B

2 comments:

Akicage said...

Attention please!
->> Remove Viruses! <<-

Malashicage said...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.