Tuesday, March 25, 2008

do i need a thank?

salam..this week gonna b da very bored n unsatisfy. nape? bout last 2 week story..aku tlg cutting process, then ada kes..over cutting! yg pasti, bkn aku yg buat. tiba2 kak leader tu dtg kat aku..dia ckp, tgk ni..kalo x reti jgn cut..kang kak zana yg kena ngan en naser..aku diam je. ramai gle yg tlg cut aritu..so, ssh nk kate sape pnye salah. yg tak best, ada org sampaikan kat aku..kak zana ckp belakang..dalila tu yg rajin sgt pasai pa tatau?..huhu. till now, tawar ati nk tlg org. aku juz wat keje aku je. waktu2 lapang yg ada aku gunakan sepenohnye utk observe org wat keje, machine operation..tu je. shift ni mmg problem sket bab buat keje..tak leh wat team mate lgsg. dr operator smpe la ke technician..ada je bad habit yg aku tak leh trima. tp kalo ada bos..muka masam jd manis, ckp pn selembut sutera..huhu. pendek kate, baek sgt la dpn bos..aku berazam, this shift..no more help! org tlg lg d tuduh kasi reject. Engineer tak leh wat keje operator, operator tak kan boleh wat keje engineer..btul la tu..huhu.

No comments: