Monday, October 13, 2008

hurmmm..Ntah..

salam...semalam yg panjang. ku mulakan pagi dgn beraya ke rumah Penasihat Akademik, en Shamsul Bahari..di taman seri duyong. siap dpt duit raye lagi tu..hehe. thank ya! then smpe umah rehat2. nak start wat report, tp pale dok pening je..tatau pe hal. da ptg, niat nk p bli mp3 player yg baru.. yg lame, joi da bg rosak. ni tgh menuntut bela la ni. aku msg mak..tp x reply. call..ammar jwb, mak xde. kuar ngan ayah, hang call la ayah..aku nk kluaq dah ni..nk p main! ish..sabo je la aku dak ni. da tepon ayah, ckp ngan mak. berita sedih mengiringi perbualan kami.. mak kat hospital ni. tgk zahir..(kwn mat, tp dr kecik family kami kenal rapat). dia br sedar..dr hari khamis aritu msk wad ICU. excident moto..kwn dia ok, dia msk ICU. kecederaan d kepala..aku masih gagah mendengar. terus ckp psl nk bli mp3 player tu..mak ckp kang habaq kat ayah. me, ok2..kim salam pd keluarga pak wahid ya. pas letak tepon, air mata meleleh..aku agak rapat ngan dia. dalam hati..ya allah, selamatkan lah dia. bln 11 ni da nk SPM..beberapa hari lepas, bercerita tentang arwah fahmi, meninggal pas amek pmr..excident moto jugak. mcm bleh bau je kan? huhu..

dlm pkul 5, aku n catt ke MP..mula2 ke sony stail, yg 1 GB da sold out. nk bli yg 2 GB, rugi la plak..1GB pn x penah penoh..terus, cari d SenQ..jumpa! alhamdulillah..hehe.

No comments: