Monday, January 05, 2009

2009

salam alaikum pembuka bicara. selamat tahun baru hijrah 1430 dan tahun masihi 2009. moga segala azam disusuli kesungguhan untuk mencapai kecemerlangan. hari ini adalah hari pertama persekolahan sesi 2009. ammar dah masuk sekolah menengah, danial dah masuk form 4. aku dah masuk final sem, sem 2 sesi 2008/2009. joi plak dah masuk sem 3 IKM beseri, perlis. yang tinggal dirumah hanya mak. mat dah abes sekolah dan bekerja dengan ayah. pagi-pagi tadi lg mak dah call aku. tnye pasal clas, ptptn dan beberapa cerita lain. actually, dia keseorangan dirumah..sunyi! hurm..begitu jugalah dengan budak yang comel dan pintar, izzwan. tinggal la balik sorang2 di pagi hari. kawan ngan mama and mak nak je la kamu..hihi.

siang td klas dimulakan oleh dr yusof (turbo machine), then prof razali (air cond.) dan ptgnye dato' prof dr abu bakar (keusahawanan). naik letih mendengar lecture semata-mata. naseb baik disusuli lawak genaka..hehe. esok, engineering ehtic dan CAD (computer aided design)..lecture juge. rabu dan khamis hanya clas tutorial dan lab. jumaat? jumaat CUTI..haha. tp aku dah khaskan utk PSM II. insyaallah, next week dah start experiment on da system.

haa..rabu ni 10 muharram. jom pakat puasa..

No comments: