Monday, February 16, 2009

AKU & NATT - isu dan perbincangan

salam..bersua lagi. pagi td, cik natt msg aku. bertanye, perasan sesuatu tak gmba yg ada di blog pyan? aku pun pening2 menjawab, takde.. dia tnye lg sekali. utk kompomkan yg aku mmg tatau, aku view balik blog pyan gne hp..waktu tu aku tgh makan. kenapa? tnye aku kebingungan. cik natt pn mengeluarkan beberapa fakta tentang seseorang yg dikatakan 'hilang' dlm gmbar tu. aku tiada komen mengenainya. sbb, aku tatau apa2 cerita. lg pun, dah lama x update cite mahupun contact2 directly ngan pyan.

isu 'cover baik punya..' jd perbincangan. bukan ape, dah mcm2 jd pada mereka. dulu, satu hal. berjaya diatasi..dan cerita tu di'cover' smpe hari ni. kemudian, timbul isu yg satu ini.. mula2 'cover' gak. tup..tup.. org tu sendiri tunjukkan bukti. mereka yg lain? tutup mulut..dah tak terkata. sekarang, isu 'orang hilang' pulak. ntah, kalo betul nak 'cover', pe yg disembunyikan? salah ke bagi tau cite sebenar? pd aku, itu lebih baik. tak salah kita akui kesalahan dan kelemahan diri..malah itu lebih baik dr 'cover'. salah 'cover', org kata kita menipu. ye tak?

ketahuilah, semua org mahukan jawapan yg benar dan jujur. jgn la sembunyi2 gini. personally, aku sendiri pun rasa ada sesuatu yg telah disembunyikan. org, kalo dah biasa cakap jujur, bila dia menipu kan bleh detect..

hurm..pape pun, skrng ni telinga aku dah tak leh dgr lagu2 saujana. kalo dengar pn, yg live kat ikim tu..dgn barisan baru. yg barisan lame, dah xleh lgsg. aku pun tatau nape..it such unacceptable gitu. sory sgt2 saujana. aku akan terus menyokong, cume peratusannye kurang dr sebelum ni..sory sgt2 ya. tiada niat utk membenci.

No comments: