Saturday, April 18, 2009

cuti..cuti..cuti..=B

salam..bersua lagi. hari ni seperti biasalah, cuti. sabtu kan.. hurm..nk story sket la pasal exam ptg semalam. aku, dengan yakinnya..semua orang tak boleh jawab! percayalah..huhu. soalan mmg senang, tp dek kerana otak yang sedia pandai ni (pandai ke sebenarnya?) telah di train dgn soalan yang susah lagi complex, maka kami semua tidak dapat menjawab dengan jayanya. hohoho..nak2 lg soalan calculation, mmg senang gile, masuk rumus je..dpt jwpn. sayangnye, kami tidak menghafal semua rumus dan formula yang ada..adehhh! betul kata en suhaimi (ketua jabatan thermal-fluid), study macam nk jwb soalan yang susah, tp berharaplah untuk dapat soalan senang. tp tu la, dah dpt yg senang, tak bleh jwb jugak..huhu.

dalam dewan exam jugak, buat pertama kalinya, aku hampir2 nk pitam. namun masih mampu mengcontrol otak dan badan ku..huhu. penangan tak tidur sehari dan tidak makan nasi..sehari jugak..tu lah dia. jgn tiru aksi ini lagi..bahaya. keluar dewan, punye la ramai yang merungut2, langsung tak leh kot..huhu. tak kurang jugak yg mengamuk..ish3..buruk rupa mu salim semalam..huhu. ape2 pun, mende dah jadi..salahkan lah diri sendiri yang tak study sume mende.

hari ni, seharian jugak aku tidur..tidur awal jugak mlm td, bgn lmbt hari ni..huhu. ni pun cm pening2 lg..

to hani, tahniah for ur convocation next month..aku tidak boleh menghadirkan diri lo time tu..kene present psm II..tahniah ye. janji mu selebret kejayaan kita ku tunggu..yeahhh!

No comments: