Wednesday, April 22, 2009

final exam: engineering ethics


salam..kepada semua. moga sihat dan luar biasa bagus! amacam? mengancam tak? ehehehe..ok hari ni kita bercerita mengenai final exam episode 3: engineering ethics! ni adalah paper yang pada aku sakit jugak..sakit sebab tiada pengiraan..ada pun juz kat line drawing method je..tu pn kira1 yg biasa sgt lah..yg selebihnya, kefahaman dan..hafalan! hafalan ye kawan2..bile hafalan ni, jgn la sekadar hafal je..amek tau, fahamkan..walaupun diri belum bergelar jurutera atau mmg tak kan bergelar jurutera..hint dah dpt..bc pn dah jenuh bc..code of professional conduct by board of engineers malaysia (BEM) dah hafal dan lekat dlm pale ni..so, gud luck..selamat berjaya dan menjawab dengan tenang..ameen..

No comments: