Thursday, April 16, 2009

final exam : refrigeration and air condtitioning system


salam..in episode: refrigeration n air cond. system. pale ni tak la pening sgt..insyaallah, boleh study dengan tenang..hehe. ape pun, tetap berharap pada NYA yang mempunyai kuasa keatas segala sesuatu. grap kat atas tu tau namanye? ha..namenye ialah psychrometric chart..gunenye, utk determine air and water condition yang kita nk gune dalam air cond unit..hurm..kabur sementara la mata ku ini..merenung garis2 yg ada kat situ..most complex chart for me..aiyaaa.. tp agak senang nk buat soklan berdasarkan chart ni..hehe.
ok la..nk kena study byk lg ni..have a nice day..

pssttt: hari ni ulang tahun SAUJANA yg ke 12. kejap je kan? dah 12 thn rupenye stay ngan saujana..hehe. nway guys, gud luck n may allah bless saujana. moga matang dlm setiap keputusan dan tindakan..ameen.

No comments: