Saturday, April 11, 2009

selesai sudah psm II...



salam... masih belum ada mood untuk menulis..baik blog mahupun study. semuanya sebab baru sudah menghantar laporan lengkap PSM II..satu2nya syarat utama bagi kami untuk dikurniakan ijazah sarjana muda kejuruteraan mekanikal (termal-bendalir). tahniah kepada yang telah selesai dengan jayanya..hehehe. pd yg extend, gud luck ek..keep up ur gud work.

hari ni seharian di rumah..nak start wat keje sebenarnye, tp keje lain lak yg jd..maka terhasillah apa yang ada di atas tu..huhu. then, shopping sket..dalam takde duit tu..sempat gak kitorg meramaikan grand opening mydin kat mitc yg dah sedia ramai..siap rela lg jage..huiii. murah, mmg la murah..tp sgt ramai..kitorg pn p dlm sejam je..pastu balik..hehe.

No comments: