Monday, April 27, 2009

warna-warna hidup..

salam..kenapa aku sgt rajin meng'update' blog ketika ini? aku sendiri pun tatau..tp secara jujurnye, paper yg mendatang tidak se'tough' yg telah lepas..hohoho. maka diri ini sedikit rehat la kan? ehehehe..so..ni juz utk korang tgk2 je la..gambo ni snap time ujong minggu lepas..semasa kawan catt, yan namenye yang menghadirkan diri ke melaka..short vacation aku kire..hehe. yg selebihnye leh bukak kat flickr aku..tp blm diupload ye..nnti2 la korang bukak..

ha..lg satu ada yg perasan tak, sejak akhir2 ni blog ku berwarna warni..kalo tak perasan, xpe la..kalo perasaan..ia sebenarnye adalah tuntutan background color blog ni..maka aku pun mengkayakan lagi warna yang dah sekian kaye ini..hehehe. ade yg sensitip ke ngan kaler ijau ni? ehehe..kalo ada, tak yah view da blog ni..ok..ni blog aku, aku punye suke le.. =B

1 comment:

kaynahana said...

owh..aku suke kaler hijau..
sebab ianye mendamaikan..
dan elok utk kesihatan mata..
(^_^)..
good luck paper design esok..