Saturday, May 02, 2009

final exam: entrepreneurship skills and new business


salam.. semoga sihat dan terus ceria. jangan la terasa-terasa hati walaupun anda tengah 'tensen' yang amat sangat..tak sihat lo..ehehehe. ok, kali ni..buat kali terakhirnye..(insyaallah, yang terakhir..) aku bercerita mengenai final exam paper..tajoknye di atas tu..dalam bahasa melayunye 'kemahiran keusahawanan dan perniagaan baru'. secara poyonye, dah pas pun paper ni..carry mark atas 50/70..tp dah alang2 tu..pulun aje la bagi dapat A..kan? A- pun boleh la..jgn C sudah.. sayang la pulak kalo tak score..aku ni dari tadi dok mengadap note yang ada..memang sangat tiada mood betul la study mlm ni..buhsan! may b sebab terlalu kene membaca kot..nak buat camne..bace je la..aduyai.. tapi takpe, final of the final paper..hehe. pasni kene focus pada presentation PSM pulok..pastu..horayyyyy!!! gud luck pada sume student yang amek paper ni esok!!!


No comments: