Saturday, October 24, 2009

tragedi oktober..

salam everyone! tub2..dah ujong bulan dah pun. mcm2 jadi bln ni..satu2 membingungkan. sampai sekarang ni pun..masih tidak sehat lg..bgs jugak mggu ni bnyk sea trial, so tak perlu naik turun turun kapal. lg pun kondisi badan tidak mengizinkan..huhuhu. ape pun hakikatnye, aku sedang menghadapi hari2 yg semakin susah sebagai seorang yg dewasa..dah abes blaja, keje pulok.. tp yelah, bukan senang nak jadi senang..macam2 nak kena hadap. apepun, enjoy sgt keje kat boustead setakat ni..mmg org2 mechy same stail..so, sng nak join..hehehe. hurm..i need more space n time to share all the story here..but, pale belum siap siaga lagi..nnti2 la br cite gle.. yg berikut adalah draf aku wat masa ni..
  • dah convo: i'm a degree holder ok! (ayat blagak gle..hahaha)
  • da masuk 23 tahun..
  • on the way build my career..now posting at boustead naval shipyard. hah! jgn ada yg mintak aku wat model kapal lak ek..
  • on the way jd engineer..(ye ke?..hurmmm)
  • wan bai (kwn) kembali ke rahmatullah..khamis mlm
  • pyan ke oversea..london-trinidad & tobago-london : gud luck bro!
  • aku kurang sehat..wawawawawa..adeh!

No comments: