Sunday, October 17, 2010

Hari-Saya

Agak lambat menulis tentang diri sendiri..busy dengan kerja yg hari2 kene buat. so, ujong minggu ni la baru sempat nak menulis. memula sekali saya ucapkan bebanyak terima kasih pada semua yang wish pada 8/10/2010 tempoh hari. mak siap call kat tempat kerja..(macam la saya ni x pulang ke rumah bila habis kerje). TERIMA KASIH..hehehe.

Ni gambo terbaru aku..captured sementara tunggu mak siap, nk p umah cik zana. hurm..ada yg kata saya da berubah..jom! check ape yg da berubah..
1) Tudung- masih tudung yg same..itu la yg paling selesa. ada jugak pakai tudung yg pasang siap, tp x bape best rasanye..hehehe.
2) Baju- kalo dulu slalunye mmg sarong t-shirt, skrang da maju sket..more kepada kemeja/kemeja labuh. ske sgt pakai kemeja dr VOIRJEANS..hehehe.
3) Jam Tangan- dolu2 musti pakai kaler itam..tapi tahun ni tuko mood la plak..pilih kaler putih. kunun bleh tuko penampilan la..kehkehkeh.
4) Hand bag- haa..ni satu lagi. dari dulu, x penah pakai. tapi sejak keje n da bekereta..kene pakai hand bag. kalo x, mane nk sumbat segala..lagi pn penang skrg ni ada hari tanpa plastik. so, senang kalo ada hand bag..main boh je dlm tu..
5) Jeans- hanya dipakai untuk aktiviti luar. kalo p keje mane bleh pakai jeans kan???
6) Sandals- Itu la lapik kaki paling selesa yg aku ada. ada jugak try pakai kasut laen, tp sandal jugak jadi pilihan. aku rasa sampai bila2 pun sandal jugak la aku....

4 comments:

mascta@puTiH said...

sukalah..
simple...
tapi cukup..

wantrader82 said...

just visiting your blog...melawat jer...

tiffada said...

bila nak pakai heel? dah lama xdengar khabar ^_^

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ha...cer try pakai heel...mesti lagi nampak muda dan feminin!! nampak ayuuuuu....